HTML

Nyílt levél a Jobbiknak

Nyílt levél a Jobbiknak egy kiábrándult szavazótól

Friss topikok

  • bajvanaradarral: Ne maradj otthon! Szavazz fasszal tavasszal! :) szavazzfasszal.blog.hu/ Nem ismerem a srácokat, ... (2010.03.20. 19:12) Hogyan lettem hitetlen

Linkblog

Archívum

2010.03.23. 11:13 Nyílt levelek a Jobbiknak

Jobb(ik) ha megszokjátok!

Vona "Az én harcom" Gábor kereszteshadjáratához képest a Sláger és a Danubius rádió megszüntetése óvodai lófasz volt és már-már korrekt ügyintézése a vájtfülű nép zenei demokráciájának megteremtésének. Amit intéztek a két fent említett rádióval úgy látszik csak a jéghegy csúcsa volt, egyfajta demó verzió abból, hogy hogyan lehet beleköpni a Panem et Circenses kenyerébe. Őszintén szólva megszoktuk, nem lett tüntetés, nem lett vergődés, az érintettek nem haltak éhen, úgyhogy lehet tovább rombolni, igaz Gábor?

Lássuk április 11 után mik azok a dolgok, amiket még meg kell szoknunk, amellett, hogy már csak Panem-et kapunk (talán), a Circensés meg megmarad nagybetűs Hazánk képviselőinek, vagyis nekünk is, csak ránk éppen ránkkényszerítve. Igen, jobb ha felkészülünk honfitársaim! Eddig csak hittük azt, hogy meg van mondva mivel szórakoztathatjuk magunkat, ezentúl tudni fogjuk....

Néhány jövendölés, hogy még időben fel tudjunk készülni:

Oda van a TV-zés, jönnek a nemzeti adók, megszűnik a Barátok közt, helyette jön a az új családi sorozat, a Hazafiak közt, amit nem más bródkasztol mint a:

 

 

 

 

 

 

Aki esetleg a Jóban rosszban sorozatot részesítette előnyben ne csüggedjen, a "konkurens" csatorna Neki is lelki kielégülést nyújt az új kórházsorozattal, a szimplán egyszerű névvel ellátott Jobbannal, amit mi más is sugrázohatna, mint a:

 

 

 

 

 

 

 

Ha meguntuk a televíziózást, akkor mehetünk templomba, hiszen az is kötelező lesz. A Kuruc.info mostanság olyan hévvel áll ki isten mellett, hogy ha Mózes ennyi erőt vetett volna a tenger szétválasztásába, akkor minden bizonnyal azóta sem lenne egy csepp víz sem a Földön. Lássuk, hogy is néz ki az új Jobbik-kompatibilis árpádsávos isten és templon, az Ő háza, amit mi majd szépen kötelezően meglátogathatunk. Bónusz: reméljük nem csak vasárnap. Apropó Gábor, Vidám vasárnap marad?

  

 

 

 

 

 

 

Zeneileg meg lehet nyugodni, lófaszt fogtok amerikai zenét hallgatni, meg fekete hip-hopot, mindenki mehet a picsába, jön a Kárpátia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Háziasszonyok figyelem, innentől kezdve a paprikás krumpli sokkal, de sokkal finomabb lesz, mert most már nem csak a paprika, hanem az igazi hazafiasság is fogja fűszerezni! Az hogy most az állam visszaveszi a céget, aztán Csanád barátunk privatizálja, ki tudja?? Ha jó a cég, adja a nevét, nem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nevek terén is változást hoz az április, a Dzsenniferek, Dzsesszikák, Ármándók között megjelennek majd olyan nevek, mint a Hunor, Álmos, Ond, Kond és október 23-át már a TV székház diadalmas ostroma miatt fogjuk ünnepelni.

Ja és jobb ha tudjátok, innentől kezdve kötelező lesz VONAttal járni! HAHAHAHAHA

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlevelajobbiknak.blog.hu/api/trackback/id/tr921861904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása